Vaig néixer a Barcelona,  el 1958 i des de petita he estat relacionant-me amb la fotografia.
Amb 5 anys ja ajudava al meu pare a revelar, a casa teníem un petit laboratori i jo m'enfilava a una cadira, movia les cubetes i l'avisava quan la foto pujava.
Aviat vaig tenir la primera càmera, em fascinaven les fotos d'animals dels calendaris i feia servir els gats de casa i els pollets dels veïns per intentar copiar-los. Vaig anar creixent i seguint amb la temàtica de fotografiar animals, els pollets van passar a cavalls i els gatets a persones.
Estudis, feina, parella, fills.... i jo segueixo fent fotos, com diuen els meus amics si jo no ho he retratat, és que no ha passat, sóc la memòria de més d'un.

Durant aquests anys entre la feina i els fills he anat formant-me i promocionant-me, així podeu trobar treballs meus en venda a portals com AGEPHOTOSTOCK .

La meva formació fotogràfica és autodidacta, el meu pare és el meu primer mestre i a força de cursos i lectures m'he especialitzat a fer Retrats, m'agrada deixar en una foto el millor de cada un, buscar que s'agradin.
També m'he format en fer reportatges, en veureu a les meves Galería i al Blog
 gaudeixo sintetitzant en algunes imatges l'essència d'un lloc, d'un esdeveniment o d'un fet.

I és ara,  que per un tema de salut he de replantejar-me el futur, quan he decidit dedicar-me a la fotografia al 100%.

I no em queixo, fa poc vaig presentar-me al concurs DAMMFF2019 i el vaig guanyar amb aquesta foto:

 


M'agrada jugar amb la llum, enamorar a l'espectador, acariciar-li l'anima...

Si vols contactar amb mi per qualsevol treball fotogràfic o vols comprar alguna de les meves fotos amb alta resolució, no dubtis en fer-ho des de l'apartat Contacte d'aquesta WEB.


Salut

Susanna Altarriba